SEASON PREPARATION SALE – Min. 25 % popusta na odabrane proizvode KUPI ODMAH

Vani je hladno, pa što?

Ne možemo to izbjeći. Vani je hladno, snijeg ili kiša (možda i oboje), mokro je, vidljivost loša, nema utakmica, ali treninzi ne prestaju. Ni izbjegavanje treninga ne bi bilo pametno, bez obzira na vrijeme. Znate staru izreku – teško na vježbi, lako na bojištu.

asd
Zato bolje ostavite loptu na miru dok se vaši nožni prsti i mišići ne ugriju. Lagani jogging idealan je za početak, uz dodavanje sve više i više elemenata na putu. Neka bude dinamično, ne dajte hladnoći da vas uhvati. To možete manje-više ostaviti trenerima, ali što obući, trebali bi znati sami. U svakom slučaju, rado ćemo pomoći.

Prioritet broj jedan je ostati topao i suh. U tome će vam pomoći moderna funkcionalna odjeća. Prvi sloj u donjem dijelu mogu biti funkcionalne kratke hlače. Idealne uvjete za vaše noge pružit će lagane i prozračne kompresijske hlače. One koje pokrivaju vaša koljena također su vrlo, vrlo važne. Preko ovog sloja možete staviti kratke hlače, čarape ili donji dio trenirke. Isti tip osnovnog sloja vrijedi i za gornji dio tijela. Funkcionalne majice pobrinut će se za znoj, tako da ste uvijek fini i suhi, čak i kada se znojite. Oni također prate oblik vašeg tijela tako da vaše kretanje uopće nije ograničeno. Čak i ako ih nosite nekoliko  u isto vrijeme. Sam gornji sloj trebao bi biti trenirka ili jakna, ili oboje ovisno o hladnoći. I kako naše majke vole reći: Uvijek se možete svući ako vam je prevruće.

asd

Dakle, to su osnove. Sada na dodatnu opremu, koja je jednako važna. Ledeni i utrnuli prsti su nešto što nitko ne želi. Rukavice će odraditi svoj posao. Posebne za igrače uključuju elemente protiv klizanja za ubacivanja. Još jedan, vrlo popularan zimski komad je grijač za vrat. Kao što samo ime govori, griju vam vrat, no mogu puno više! Možete birati neke naprednije modele koje vas mogu pokriti od vrata pa sve do ušiju, pa će vam i lice biti kao u deki. Oni obično također uključuju poseban sloj za nos i usta, koji olakšava disanje, što može dobro doći. 

Povrh svega, tu su kape i slično. Velik dio tjelesne topline može se izgubiti nepokrivenom glavom. I još gore, kada vam uši pocrvene od hladnoće i postanete vrlo laka meta za one koji nikada ne propuštaju priliku za uputiti udarac. Jao.

OK, sad kad smo propisno obučeni, zagrijani i rastegnuti, vjerujem da smo zaslužili malo vremena za loptu. Neki stvarno lijepi zimski modeli  obično se predstavljaju u zimskim mjesecima.
Odaberite onu koja vam se najviše sviđa i idemo!