5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član

Program vjernosti 11teamsports House of Clubs

 

U ovu ekskluzivnu nogometnu zajednicu se jednostavno moraš uključiti! Tu ćeš među prvima čuti svaki novi trač iz nogometnih kuloara. Kao naš cijenjeni gost moći ćeš uživati u najnovijim nogometnim trendovima bogato začinjenima najboljim akcijama, popustima i promocijama.

11teamsports House of Clubs je tvoja ulaznica u odabrano društvo nogometaša i obožavatelja nogometa. Došlo je vrijeme da se i ti priključiš našoj ekipi. Kod nas ćeš se osjećati kao kod kuće. Samo naprijed i dobrodošao u klub.

11teamsports House of Clubs

Zašto se učlaniti? Imamo nekoliko dobrih razloga:

  • Dobit ćeš dodatan popust od 5 % na aktualne cijene iz web-trgovine na svaku kupovinu u trgovini 11teamsports.cz. Popust vrijedi na gotovo cijeli asortiman.  
  • Među prvima ćeš dobiti pristup ekskluzivnim novitetima i limitiranim proizvodima, tako ti se neće dogoditi da ti pobjegne tvoja veličina. 
  • Posebne akcije i popusti dostupne samo članovima kluba.

 

Kako se registrirati na 11teamsports House of Clubs?

Jednostavno da ne može jednostavnije, registriraj se tu, na ovoj stranici, klikom na polje “Želim u klub”. 

Kako mogu iskoristiti popust za članove od 5 %?

Popust ćemo ti automatski dodijeliti na e-mail adresu kojom si se registrirao u 11teamsports House of Clubs. Je li popust aktivan ili ne, možeš provjeriti u svom korisničkom profilu u rubrici “Moji kodovi za popust”. Gotovo sve proizvode moći ćeš kupiti po klupskim cijenama, a to uopće nije loše, zar ne?

Mogu li mi se pridružiti moj klub i suigrači?

Ako imaš suigrače ili prijatelje koji bi htjeli postati dio naše zajednice, samo im pošalji poveznicu na naše stranice preko kojih se mogu registrirati.

Uskoro ćeš moći uključiti i cijeli svoj klub. Ako se tvoja ekipa pridruži našoj House of Clubs, ne samo da ćete dobiti popuste i bolje uvjete za kupnju dresova, odjeće za trening i druge opreme za ekipu, nego ćete ti i tvoji suigraći dobiti mogućnost kupovine s još većim pogodnostima nego sada. Jer kada pobjeđuje tvoj tim, pobjeđuješ i ti!