11teamsports House of Clubs

U ovu ekskluzivnu nogometnu zajednicu se jednostavno moraš uključiti! Tu ćeš među prvima čuti svaki novi trač iz nogometnih kuloara. Kao naš cijenjeni gost moći ćeš uživati u najnovijim nogometnim trendovima bogato začinjenima najboljim akcijama, popustima i promocijama.

11teamsports House of Clubs je tvoja ulaznica u odabrano društvo nogometaša i obožavatelja nogometa. Došlo je vrijeme da se i ti priključiš našoj ekipi. Kod nas ćeš se osjećati kao kod kuće. Samo naprijed i dobrodošao u klub.

11teamsports House of Clubs

Zašto se učlaniti? Imamo nekoliko dobrih razloga:

  • Dobit ćeš dodatan popust od 5 % na aktualne cijene iz web-trgovine na svaku kupovinu u trgovini 11teamsports.cz. Popust vrijedi na gotovo cijeli asortiman.  
  • Među prvima ćeš dobiti pristup ekskluzivnim novitetima i limitiranim proizvodima, tako ti se neće dogoditi da ti pobjegne tvoja veličina. 
  • Posebne akcije i popusti dostupne samo članovima kluba.

 

Kako se registrirati na 11teamsports House of Clubs?

Jednostavno da ne može jednostavnije, registriraj se tu, na ovoj stranici, klikom na polje “Želim u klub”. 

Kako mogu iskoristiti popust za članove od 5 %?

Popust ćemo ti automatski dodijeliti na e-mail adresu kojom si se registrirao u 11teamsports House of Clubs. Je li popust aktivan ili ne, možeš provjeriti u svom korisničkom profilu u rubrici “Moji kodovi za popust”. Gotovo sve proizvode moći ćeš kupiti po klupskim cijenama, a to uopće nije loše, zar ne?

Koliko dugo mogu biti član klub, kako mogu produžiti ili prekinuti članstvo?

Član 11teamsports House of Clubs ćeš biti sve do 31. 3. 2021. Postavke članstva možeš mijenjati iz svog korisničkog profila. Sudjelovanje u klubu je dobrovoljno, u bilo kojem trenutku ga možeš prekinuti putem poveznice iz naših e-mailova.

Pripremamo nadogradnju verzije House of Clubs od travnja 2021. i na vrijeme ćemo vas o tome obavijestiti. Pripremite se

 

Mogu li mi se pridružiti moj klub i suigrači?

Ako imaš suigrače ili prijatelje koji bi htjeli postati dio naše zajednice, samo im pošalji poveznicu na naše stranice preko kojih se mogu registrirati.

Uskoro ćeš moći uključiti i cijeli svoj klub. Ako se tvoja ekipa pridruži našoj House of Clubs, ne samo da ćete dobiti popuste i bolje uvjete za kupnju dresova, odjeće za trening i druge opreme za ekipu, nego ćete ti i tvoji suigraći dobiti mogućnost kupovine s još većim pogodnostima nego sada. Jer kada pobjeđuje tvoj tim, pobjeđuješ i ti!