FINAL SALE – Min. 25 % popusta na odabrane proizvode KUPI ODMAH

Najbolje kopačke za braniče u 2024. godini

Kopačke imaju ključnu ulogu u performansama braniča. One osiguravaju stabilnost, agilnost i zaštitu. Ključne su za kritična presretanja i oduzimanja lopte. Pri odabiru najboljih kopački za braniče u 2024., nekoliko je čimbenika bilo u igri, uključujući izdržljivost, trakciju, udobnost i zaštitu.

Nike Tiempo Legend 10 Elite

pace

Nike Tiempo Legend 10 Elite kopačke ne trebaju posebno predstavljanje. Bile su i ostale top odabir za neke od najboljih svjetskih braniča. Ne samo za Virgila Van Dijka, Wiliama Salibu i Marquinhosa nego i Carlesa Puyola te Gerarda Piquéa. Njihovo FlyTouch Plus gornjište i inovativni dizajn pločice potplata nude sjajnu izdržljivost, kontakt i trakciju. Flyknit osigurava udobnost tijekom cijele utakmice, a oblikovani čepovi nude iznimnu stabilnost i grip na raznim površinama.

Nike Tiempo Legend 10 Elite


adidas Copa Pure 2 Elite

braid

Model adidas Copa Pure 2 kombinacija je klasičnih vrijednosti Copa serije i moderne tehnologije što ga čini idealnim za braniče. Gornjište izrađeno od premium kože nudi superiornu kontrolu nad loptom i izdržljivost, a lagani vanjski potplat pruža sjajnu trakciju i omogućuje lako manevriranje. Anatomski dizajn osigurava dobro pristajanje te tako naglašava stabilnost i potporu tijekom oduzimanja lopte protivničkim igračima.

adidas COPA Pure 2 Elite


PUMA Ultra Ultimate

ultra

PUMA Ultra kopačke izrađene su za brzinu i agilnost što ih čini sjajnim izborom za braniče, posebno bekove koji se oslanjaju na svoju atletičnost. Lagana konstrukcija i ujednačeni dizajn smanjuju povlačenje i omogućuju braničima držati korak s brzim napadačima. Konfiguracija čepova pruža agresivnu trakciju za brze promjene smjera.

PUMA Ultra Ultimate


Mizuno Morelia

Morelia

Mizuno Morelia kopačke poznate su po svojoj izradi i performansama i omiljene su među braničima. Mizuno je jedan od rijetkih brendova koji još uvijek koristi klokanovu kožu za izradu gornjišta, a kopačke su cjenovno itekako isplative. Konstrukcija od premium klokanove kože nudi neprikosnovenu udobnost i kontakt s loptom što omogućuje precizna dodavanja i oduzimanja lopte. Konfiguracija čepova pruža optimalnu trakciju i stabilnost pa braniči imaju samopouzdanja za odlučne poteze. 

Mizuno Morelia


PUMA King Ultimate

king

PUMA King bezvremenski je klasik koji nastavlja pružati iznimne performanse za braniče uz moderni štih. Mekana sintetička koža na gornjištu prilagođava se stopalu za personalizirano pristajanje i superiornu kontrolu nad loptom. Stožasti čepovi nude pouzdanu trakciju i stabilnost te omogućuju braničima brzo mijenjanje smjera i pravovremeno reagiranje.

PUMA King Ultimate


adidas X Crazyfast Elite

x

Model adidas X Crazyfast sličan je PUMA Ultra modelu po tome što je dizajniran za braniče koji trebaju maksimalnu brzinu i agilnost. Sintetičko gornjište lagano je te pruža dobro pristajanje, a vanjski potplat sprinterskog okvira naglašava ubrzanje i responzivnost. Konfiguracija čepova optimizirana je za eksplozivne kretnje te omogućuje braničima brzo reagiranje na promjene u igri.

adidas X Crazyfast Elite

Najbolje kopačke za braniče u 2024. godini nude kombinaciju izdržljivosti, trakcije, udobnosti i zaštite. Bilo da voliš stil klasičnih adidas Copa Pure 2 kopački ili najnoviju tehnologiju PUMA Ultra modela, imamo kopačke za stil i preferencije svakog braniča. 

Pronađi ih na 11teamsports!