Nogomet i karantena

Nogomet i karantena

29. 3. 2020 2 min. čitanja

Prolazimo kroz teško razdoblje. Međutim, za nas je svaka prepreka samo još jedna prilika za napredak.

Život nogometaša je pun različitih situacija. Euforične pobjede i srceparajući porazi, svi smo ih iskusili. No ipak, trenutna situacija je nešto potpuno novo. Nova pravila, novi uvjeti, novi prioriteti. Što to znači za nas? Još uvijek želimo biti pobjednici, ali trenutno je najbitnije savladati ovaj teški period što je prije moguće, tako da se možemo vratiti na naše voljene terene. Unatoč svim ovim tegobama još uvijek možete naporno raditi i poboljšati se. To znači puno teškog rada, ali težak rad se isplati.

Běžecký trénink

Tereni su trenutno zatvoreni, no još uvijek imamo priliku individualno trčati. Nema ništa jednostavnije od vezivanja trkačkih tenisica, navlačenja grijača za vrat grijača za vrat i ulaganja u cjelokupnu formu. Poboljšajte brzinu, povećajte izdržljivost i kada se nogomet vrati na velika vrata vi nećete ni znati što znači umor.

Alex Oxlade-Chamberlain

Tražite još prostora za napredak? Pogledajte na društvenim mrežama što profesionalci rade kod kuće i sve će vam biti jasno. Karantena vam daje više vremena za kućne treninge, a morate priznati da nema boljeg osjećaja od protivnika koji tijekom izazova debelo zaostaje za vama. Uz samo nekoliko komada kućne opreme za trening i vaša soba može postati savršena teretana. Oblikovanje svog tijela u savršenstvo poput Cristiana Ronalda neće biti tako lako, ali CR7 je odličan primjer rezultata za koje se vrijedi boriti.

Beskrajne su mogućnosti kako trenirati i usavršavati se u ovim teškim vremenima. Budite kreativni, nađite nove načine i ostanite pozitivni. Zajedno ćemo se vratiti na terene jači i bolji!

Vaš 11teamsports i Top4Football tim.