Nike Mercurial Dragonfly

Put prema savršenstvu nema kraja, evolucija je nezaustavljiva. Nike ponovo pomiče granice brzine sa svojom novom generacijom Nike Mercurial Superfly i Mercurial Vapor kopački, inspiriranih elegantnim, efikasnim i ekstremno brzim bićima - vretencima (dragonfly).

Nike Mercurial Dragonfly

Što je novo? Nova oružja na prvi pogled mogu izgledati baš kao svoji prethodnici, ali ako pogledamo dalje od samog izgleda, upravo suprotno je istina. Mercurial Dragonfly uvode dosta novih tehničkih značajki da bi osigurale više udobnosti i savršenstvo prirodnog kontakta i tako vam pomogle sačuvati kontrolu i pri najvećim brzinama. Vrhunac, međutim, ostaje beskompromisno ubrzanje i tempo.

Nike Mercurial Dragonfly

Krila vretenca su poslužila kao inspiracija za novo Vaporsite gornjište, koje umjesto jednog sloja primjenjuje četiri različita i iznimno tanka sloja. Tako raslojavanje, baš kao i kod vretenca, osigurava bolje rezultate od ičeg do sada poznatog. Međutim, inspiracija preuzeta od brzog kukca tu ne završava jer je i potplat znatno poboljšan. Potplat više nije razdvojen već su prednji i stražnji dijelovi sada povezani tankom okosnicom koja poboljšava trakciju i akceleraciju.

Nike Mercurial Dragonfly

Nova generacija Nike Mercurial kopački imati će svoj derbi 1. veljače u psihodeličnoj paleti boja. Budite spremni ugrabiti svoj par i biti među prvim sretnicima koji će okusiti najvruće Nike izdanje nakon dugo vremena.