SEASON PREPARATION SALE – Min. 25 % popusta na odabrane proizvode KUPI ODMAH

HOPIJPIJPJPIJNajbolje jeftine kopačke


Potrošiti više od 200 eura na jedan par kopački nije za svakoga. Nemamo svi od nas vrhunske ambicije; za nas, igrače lokalnih divizija i županijskih liga, sigurno su bolji odabir jeftinije, pouzdane kopačke koje će trajati i koje će nas udobno i sigurno dovesti do posljednjeg zvižduka za kraj utakmice.

Nažalost, tvrtke nam iznova pokazuju da kvaliteta njihovih jeftinijih kopački znatno zaostaje za najskupljim verzijama. Prilikom testiranja dvije različite (jeftinije i vrhunske) verzije istog modela kopački često ustanovimo da nemaju ništa zajedničko.

Zato smo za vas odlučili isprobati jeftinije verzije poznatih modela kako bismo vam pomogli odabrati par kopački koje vas neće financijski uništiti, a pomoći će vam u izvedbi.

1) adidas COPA Sense.3


Za početak, imamo najjeftinije kopačke s cijele liste. COPA Sense.3 su bile udobne od prvog nošenja, područje prstiju je lijepo podstavljeno i pristaje stopalu. Prednja strana je presvučena mekom telećom kožom kako bi vam olakšala osjećaj lopte. Osim toga, potplat i nitne imaju isti raspored kao i njihova najskuplja verzija. Ne možete pogriješiti s adidas COPA Sense.3 ako tražite kopačke iz najjeftinijeg cjenovnog razreda.

 

adidas COPA Sense.3


2) Nike Premier III

Već na prvi pogled, jasno je da su Nike Premier III inspirirane kopačkama iz prošlosti, i one su jedini potpuno kožni par na našem popisu. Uz to, dobivate nevjerojatnu vrijednost za novac u paru Nike Premier III. Za manje od 110 € možete imati visokokvalitetne kopačke od klokanove kože, koje je teško pronaći na drugim parovima u istom cjenovnom rangu. Koža također jamči nevjerojatnu udobnost i izvrstan dodir. Ako tražite potpunu kožnu kopačku koja ima slične materijale i tehnologiju kao elitni modeli, ali košta upola manje, Nike Premier III bi mogao biti za vas.

Nike Premier III


3) adidas Predator Edge.2

Adidas Predator Edge.2 kopačke odličan su dokaz da jeftinije klase najskupljih modela nisu uvijek značajno lošije. Njihove Zone Skin gumene kontaktne zone izrađene su od istog materijala kao i njihova skuplja verzija. Iako zone nisu tako velike i istaknute, posao obavljaju gotovo identično. Osim toga, gornjište je nešto tanje i fleksibilnije, što bi mnogi igrači mogli cijeniti kao prednost, a ne kao nedostatak. Ako ste oduvijek željeli isprobati kako je to imati Predatorice, ali ne želite potrošiti 280 € za najvišu klasu, adidas Predator Edge.2 je vjerojatno ono što tražite.

adidas Predator Edge.2


4) Puma Ultra Pro


Jeftinija inačica modela Ultra nije doživjela tako veliki downgrade kao što je to uobičajeno za brze kopačke. Ultra lagana konstrukcija s manjom težinom od elitnih modela iz adidasa i Nikea, izvrsna trakcija klinova i materijal vrlo sličan najskupljoj verziji Puma Ultra Ultimate. Ako želite povećati svoju brzinu do maksimuma i pritom uštedjeti novac, Puma Ultra Pro su prava stvar.

Puma Ultra Pro


5) Puma Future 2.3

Posljednje na našem popisu su Puma Future 2.3, model koji je nosio brazilski fenomen, Neymar. Za gotovo 70 eura manje dobivate kopačke koje se gotovo ne razlikuju od najskuplje verzije. Da, nećete pronaći svu tehnologiju uključenu u najbolju verziju, ali su i dalje nevjerojatno udobne, dodir na lopti je izvrstan, a pleteni materijal u području rista lijepo se omotava oko stopala i čini se premium, nešto što ne bi očekivali od jeftinijih kopački. Sve u svemu, ovo je izvrstan par kopački uz koje ćete se sigurno osjećati kao da igrate u elitnim, najskupljim klasama kopački. 

Puma Future 2.3


Odabir jeftinijih kopački može biti težak, stoga se nadamo da vam je ovaj pregled naših najpopularnijih kopački nižih klasa pomogao u kupnji. Jeste li već odabrali neke?