FOOTBALL SUMMER SALE - 25 % − 75 % pousta na kopačke i Fanshop proizvode! KUPI ODMAH

Jeftinije ili Skupljih - adidas X Speedportal

Kao što smo to napravili prošli tjedan sa Nike Mercurial Vapor 15, nastavljamo sa usporedbom različitih klasa adidas kopački, X Speedportal.
Ovaj put se fokusiramo uglavnom na modele na vezivanje

X Speedportal .1

Počinjemo s verzijom najviše klase, koja je puna novih materijala i tehnologije. Građene su od SPEEDSKIN 2.0, materijala na bazi tekstila, koji je vrlo tanak i osigurava izvrstan dodir na lopti. Primeknit tkanina na području vezivanja je veoma mekana i obavija vaše stopalo.

Područje pete je iznenađujuće visoko, uglavnom zbog činjenice da je prepuno jastučića koji će pružiti potporu petama i ispuniti prazne prostore koje većina kopački nema, osiguravajući čvrsto prianjanje.

SPEEDPLATE 2.0 ima novi raspored klinova i što je najvažnije, karbiteks ploču koja je ugrađena u potplat. Klinovi čine trakciju boljom nego ikad, a karbiteks omogućuje dobro opuštanje potplata tijekom trčanja.
S težinom od 199 grama nešto su lakše od starih adidas Speedflow .1.

Ova kopačke inspirirane Rickom i Mortyjem su odlične, brze kopačke, koja će definitivno zadovoljiti mnoge napadače i veznjake koji igraju na vrhunskoj razini.

 

Kupi X Speedportal .1

 

X Speedportal .2

Prelazimo na druge po redu kopačke, čije je gornjište iznenađujuće lijepo i mekano. Adidas ga opisuje kao izrađenu mrežu gornjišta koja je tanka i savitljiva, iako ne toliko kao kod prve klase, ali je još uvijek dovoljno zadovoljavajuće za nas.

SPEEDPLATE 2.0 je također prisutan i u ovom modelu, ali nema karbiteks ploču kao kod kopački prve klase, iako postoji karbonski uzorak zbog kojeg mislite da karbiteks ploča postoji. Na terenu to znači da vaše kopačke nisu toliko fleksibilne i da su pomalo krute na središnjem dijelu stopala.
S 256 grama, mnogo su teže od kopački 1.klase. 

Adidas X Speedportal .2 je dobar par kopački koje možda nisu tako dobre kao njihov skuplji ekvivalent, ali bi trebale zadovoljiti svakoga tko igra u nižim nogometnim ligama.

 

Kupi X Speedportal .2


X Speedportal .3

Prelazimo na posljednji par kopački, klasa .3 ima obloženi tekstilni materijal gornjišta, što donekle kopira prethodne opcije, ali je pad kvalitete prilično značajan. S unutarnje strane nalazimo materijal nalik najlonu, tipičan za jeftinije verzije.

SPEEDPLATE 2.0 je također ovdje, u smislu istog uzorka klinova, ali karbonska ploča očigledno nedostaje.

adidas X Speedportal .3 dobre su početne kopačke koje su najprikladnije za rekreativce i djecu.

 

Kupi X Speedportal .3

Jesmo li vam pomogli u odabiru? Kao i uvijek, najviše ovisi o samom igraču, a ne samo o obući. Ali svakako, dobar par kopački bi vam definitivno mogao osigurati više udobnosti na samom terenu i poboljšati vašu izvedbu. 

Istraži sve modele X Speedportal