Popusti do 70 % Kupi sada

Prvo rad, onda zabava

Jeste li donijeli novogodišnju odluku? 'Budi najbolji', možda? Odluke su zgodan način i velika prilika za napredak. Možete ih postaviti bilo kada. Najbolji scenarij je kada više ne trebate odluke jer imate pravi način razmišljanja. Nešto poput Cristiana Ronalda ili Mo Salaha.


Način razmišljanja nogometaša koji cilja na zvijezde je jednostavan. Nogomet uvijek na prvom mjestu. Naravno da ima puno igrača koji pokušavaju biti najbolji na terenu, većina njih! Zato morate puno raditi i izvan terena. Za to će vam dobro doći odgovarajuća oprema. A upravo sada, prije nego što teški sezonski raspored ponovno počne, najbolje je vrijeme da se uhvatite u koštac s oboje.

winter gear
Trebate li poboljšati svoju izdržljivost? Idite u park! Sve što trebate su prave tenisice za trčanje i prava odjeća – tijekom ovih zimskih dana kvalitetni osnovni slojevi, grijač vrata, neke rukavice vjetrovka ne bi trebali biti izostavljeni. Svaki kilometar se računa i možete biti sigurni da neće proći puno vremena prije nego što osjetite njihov učinak u igri.


Trebate više snage? Vježbajte. Vježbe za core poput planka i druge s vlastitom tjelesnom težinom izvrsne su za sve sportaše. Više o tome kako trenirati kao profesionalac pročitajte ovdje.


Želite poboljšati svoju tehniku? Sigurno ima dovoljno prepreka za dribling kod kuće. Idealno s manjom loptom. Prikladna je teniska loptica ili manja nogometna lopta. Samo pazite na svjetla i vaze. Sigurno znate što trebate učiniti da poboljšate svoje šutiranje i dodavanje. Ove će svakako biti bolje trenirati vani. Gdje također možete u potpunosti uživati ​​u svojim novim kopačkama!
I zapamtite, oporavak je također vrlo važan dio treninga. Vodite računa o svom tijelu.

Život nije samo nogomet, mi to znamo. Zato možete pronaći i elegantnu odjeću za svaki dan u našoj e-trgovini. Od tenisica različitih marki, uključujući papuče, preko majica i trenirki/hoodica to ruksaka i torbi. Također znamo da je život prvenstveno nogomet. Dakle, tu je i ovaj fanshop pun opreme obožavatelja uključujući bogatu kolekciju replika dresova. Tako možete pravilno navijati za svoju momčad, uključujući i reprezentaciju.


Jer da, konačno će nakon još četiri godine biti Svjetsko prvenstvo, ovaj put u Kataru.  Ovo će biti povijesno jedinstveno! Nikad do sada takvo prvenstvo nije održano zimi. Odnosno u zimskim mjesecima. Temperature krajem studenog i početkom prosinca i dalje će biti ljetne.

Što nas čeka u 2022. godini? Nećemo vam lagati – puno napornog rada. Ali još više nogometa, a time i zabave. Jer svi VOLIMO IGRU!