Spremni za zimu

Spremni za zimu

9. 1. 2021 2 min. čitanja

Razgledajte naš izbor proizvoda koji bi mogli proširiti vaš zimski ormar i opremu

Zima je ovdje, a s njom i potreba za određenom opremom za hladno vrijeme sa snijegom ili čak ledenim vjetrom. Pogledajte naš kratki popis proizvoda koji će vam olakšati zimovanje i učiniti ga ugodnijim.

Dobro je krenuti od osnova, a tijekom zime bazu odjevne kombinacije treba činiti funkcionalno donje rublje, koje na koži stvara tanak sloj koji će vas zagrijati tijekom aktivnog kretanja, a pri tom ne ograničava raspon pokreta. Kao sljedeći sloj najčešće nosimo setove odjeće za trening (tj trenirke). Ovi setovi su tako praktični da dobro dođu i tijekom proljeća i jeseni. Ako već imate jedan dio trenirke svakako nabavite i drugi dio kompleta, bilo donji ili gornji, ali tijekom zime nerijetko trebamo još slojeva, a zadnji bi zasigurno trebala biti sportska jakna.   

Ready for winter

Sa tri sloja bih trebali izbjeći upalu pluća i druge slične bolesti, ali ozebline na prstima i ušima, ovo je nešto čak i gore pa zato nemojte zaboraviti na kapu i rukavice, a za prave znalce nudimo i najbolje grijače za vrat.

Ready for winter

Iako smo specijalizirana trgovina za nogometnu opremu, ne zaboravljamo one trenutke kada baš ne trčimo uokolo po terenu već kad smo na primjer na putu za posao, u školu ili na spoj. U ovim situacijama neće te biti zvijezda ako budete nosili trenirku i grijač za vrat pa ne zaboravite pogledati i našu ponudu odjeće za "civile". Imamo pomodne jakne, prsluke, trenirke, ali i sve ostalo.

ready for winter

Tomáš Zemánek - 11Teamsports.