SEASON PREPARATION SALE – Min. 25 % popusta na odabrane proizvode KUPI ODMAH

Nogometni pokloni za djecu i odrasle: što kupiti za Božić ili rođendan? 

Tražiš savršene nogometne poklone za mlade ljubitelje nogometa? Bilo da je u pitanju Božić, rođendan ili nema posebne prigode, pripremili smo ti prijedloge za najbolje poklone za nogometaše i obožavatelje nogometa raznih dobnih skupina. Kod nas ćeš pronaći fantastične nogometne poklone koji će razveseliti svako dijete. Pogledajmo što kupiti djeci različitih uzrasta.

Sjajni pokloni za djecu do tri godine 

Idealni pokloni za najmlađe oni su koji potiču njihovo zanimanje za sport:1

Kopačke 

Zainteresiraj ih za nogomet ovim preslatkim malim kopačkama dizajniranima za najmanja stopala. Ove minijaturne kopačke neće samo izgledati preslatko nego će se najmlađi u njima osjećati kao buduće nogometne superzvijezde. Veličine obuće za djecu do tri godine mogu se kretati od EU 17 (UK 1) do EU 28 (UK 10,5).

Dječje kopačke

Nogometne lopte veličine 1

Mini nogometna lopta (veličina 1) savršena je za najmlađe. Lagana je i praktična, omogućuje im vježbanje driblanja i šutiranja na zabavan i siguran način.

Nogometne lopte

Nogometni dresovi

Kupi im prvi dres njihovog (zapravo tvojeg :) ) omiljenog kluba. To je simpatičan poklon koji se pamti i osigurava osjećaj pripadnosti nogometnom svijetu od samog početka.

Dresovi

Nogometni pokloni za djecu od tri do devet godina 

Možeš odabrati neki od ovih poklona.2

Kopačke

U tim su godinama kopačke već konkretni dio nogometne opreme, nisu više samo ukras. Veličine za ovu dob kreću se od 27 EU do 38 EU.

Dječje kopačke

Golmanske rukavice

Par golmanskih rukavica bit će sjajan poklon za male nogometaše. Potaknut će ih na razmatranje uloge golmana i vježbanje obrana.

Golmanske rukavice

Nogometne lopte veličina 2 i 3

Kako djeca rastu, tako mogu rasti i njihove nogometne lopte. Veličina 2 idealna je za djecu do pet godina, dok je veličina 3 idealna za djecu do devet godina te nudi bolju kontrolu, točnost i snagu šuteva.

Nogometne lopte

Čunjevi za trening

Pomozi im vježbati driblanje i raditi na agilnosti uz pomoć seta čunjeva za trening. Ovi šareni čunjevi mogu se koristiti za kreiranje izazovnih vježbi u dvorištu ili parku.

Čunjevi za trening


Nogometni pokloni za djecu od devet do 15 godina 

Za stariju djecu koja već treniraju na nogometnim terenima prikladni su ovi pokloni.3

Nogometne torbe i ruksaci

Svaki nogometaš, bez obzira na dob, treba lijepu torbu za nošenje svoje vrijedne nogometne opreme.

Torbe i ruksaci

Nogometne lopte veličine 4

Nogometna lopta veličine 4 bit će još praktičnija i osigurat će veću preciznost. Savršene je veličine za ovu dob i pomoći će im dalje razviti vještine.

Nogometne lopte

Štitnici

Sigurnost je ključna. Opremi ih štitnicima koji će zaštiti njihove noge na utakmicama i treninzima. Štitnici dolaze u raznim dizajnima pa možeš odabrati one u njihovoj omiljenoj boji ili boji njihove ekipe. 

Štitnici

Nogometni pokloni za djecu uzrasta 15+ i odrasle

Ovi su pokloni idealni za tinejdžere i odrasle:4

Kopačke za odrasle

Mladima je par kvalitetnih kopački koji odgovara njihovu stilu i potrebama izvrstan poklon. Pokloni im najbolje što se nudi!

Kopačke

Nogometne lopte veličine 5

Vrijeme je za veličinu 5 namijenjenu izazovnim utakmicama i treninzima.

Nogometne lopte

Nogometni dresovi

Nastavi tradiciju uz najnoviji dres njihove omiljene momčadi. To je bezvremenski poklon koji svaki nogometaš obožava. 

Fanshop

Konačno, pronalazak idealnog nogometnog poklona na 11teamsports.hr vrlo je jednostavan. Bez obzira na dob, pronaći ćeš široki izbor proizvoda koji će učiniti svaki dan ljubitelja nogometa posebnim. Bilo da je riječ o Božiću, rođendanu ili običnom danu, razveseli ih ovim fantastičnim nogometnim poklonima.