End of Season Sale - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima -- days --:--:-- KUPI ODMAH
Nike Neymar Jr. Mercurial Vapor

Nike Neymar Jr. Mercurial Vapor

7. 4. 2020 1 min. čitanja

Nike predstavlja potpuno novu kolekciju kopački Mercurial Vapor Neymar Jr. pod imenom "Jogo Prismático".

Otkrivamo još jednu ekskluzivnu kolekciju. Tek nekoliko svjetskih zvijezda ima tu čast da se njihovo ime povezuje s nekom kolekcijom kopački. Neymar pripada klubu odabranih. Predstavljamo njegovu novu verziju koja nosi naziv "Jogo Prismático". Raznobojna eksplozija nesputanosti koja savršeno odražava stil Brazilčeve igre.

Neymar nikad ne prestaje stvarati, njegovi sjajni graciozni pokreti odražavaju se u sjaju reflektora. Oku ugodan, eksplozivan i karakteran. Riječi koje odgovaraju ne samo Neymarovoj osobnosti, već i njegovoj najnovijoj kolekciji kopački Jogo Prismático. Kroz kolekciju nadahnutu Neymarovim tetovažama, ali i dinamikom na terenu, dolazimo do trenutnog dizajna otkanog iz elemenata koji karakteriziraju Brazilca i njegovu suradnju s Nikeom.

Nike Mercurial Vapor

Kad Neymar izađe na teren, poput prizme raspršuje spektar radosti i savršenstva. Njegova jedinstvenost leži u neiscrpnim zalihama kreativnog kaosa koji stvara braničima. Takvo što se ne može objasniti, ukrotiti niti pripitomiti. Jedva čekamo trenutak kada će igra boja i reflektirajuće grafike napokon doći na naša igrališta.

Nike Mercurial Vapor

Nike Mercurial Vapor

Jakub Jonáš.