Besplatan poklon uz svaku narudžbu preko 150€ i 220€ -- days --:--:-- Želim poklon
Koji pokloni će se najviše svidjeti mladim nogometašima

Koji pokloni će se najviše svidjeti mladim nogometašima

31. 10. 2021 2 min. čitanja

Mi ćemo vam pomoći da odaberete pravi poklon za mlade nogometaše!

Imate li u obitelji mlade nogometaše koje želite razveseliti božićnim poklonom, ali niste dovoljno upoznati s nogometnom problematikom i ne znate što bi najviše voljeli? Onda ste na pravom mjestu!

Za koga vaši mali nogometaši navijaju? Razmislite. Koji tim prate na televiziji iz tjedna u tjedan? O kojem igraču pričaju svaki dan? Možda najdraži tim ili igrača čak imaju na zaslonu svog pametnog telefona. U tom slučaju vam je najjednostavnije odabrati pravi dres u našem fanshop odjelu. Budite uvjereni, nakon ovog poklona neće htjeti ići na trening ili tjelesni u ničem drugom.

Apsolutna garancija uspjeha su nogometne lopte. Čak nisu ni previše skupe, osim ako želite neku posebnu, ali svaka od njih sa sobom donosi stotine sati zabave. Samo pazite na veličinu! Za nogometaše mlađe od 14 odaberite loptu veličine 4, a za najmlađe (ispod 9) veličinu 3.

Još jedan klasik, pored lopti, su kopačke. Kopačke na dar bi ih upravo mogle najviše razveseliti. Samo, jako je bitno pažljivo ih odabrati, tako da odgovaraju mladim nogometašima, jer ih prethodno ne mogu isprobati. Ako ipak promašite, bez brige, možete ih vratiti i dobiti povrat novca. Želite li ipak biti sigurni da ćete odabrati baš pravi par, probajte saznati u kojem modelu trenutno treniraju. Možda "Predator", "Nemeziz", ili "Mercurial". Zatim jednostavno odaberite kopačke iste veličine ili malo veće ili pak sličnog oblika i vrste.

I na kraju, možete se odlučiti za nešto jako praktično, ćemu namjena nije samo za korištenje tijekom ili za nogomet, naprimjer neki sportski ruksak ili torba mogu također biti jako korisni i u školi, a među malim nogometašima i tinejđerima sportske vreće su izrazito popularne.