End of Season Sale - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima -- days --:--:-- KUPI ODMAH
Najbolje kopačke u 2020.

Najbolje kopačke u 2020.

17. 12. 2020 4 min. čitanja

Pridružite nam se u odabiru najboljih kopački u 2020.

Turbulentna 2020. se bliži kraju. Unatoč svim restrikcijama i neugodnim okolnostima, koje nam značajan dio godine nisu dozvoljavale da radimo ono što volimo, bilo je tu mnoštvo izvanrednih kopački vrijednih divljenja. Suradnje poznatih marki i povezivanje svijeta nogometa i kulture su definitivno bili trend ove godine. I Nike i adidas su u igru vratili neke od najpoznatijih kopački. Zajedno sa svojim elitnim igračima ponudili su nam nekoliko veličanstvenih kolekcija i dašak svježih kopački nove generacije. No, koje su vam se najviše svidjele? Inspirirajte se našom selekcijom top modela i odaberite favorite!

Nike Mercurial Superfly "Jadon Sancho"

Nakon sezone probojne obrane s Dortmundom, Nike je predstavio prve kopačke s potpisom Jadona Sancha ikad, nadahnute londonskim ulicama i kulturom koja je engleskog mladića formirala u adolescentnim godinama.

Nike Mercurial Superfly

adidas Nemeziz 20.1 "Atmospheric pack"

U sjenama ostalih monstruoznih izdanja, adidas Atmospheric Pack nažalost je ostao prilično izvan svjetala reflektora, a ovo je stvarno šteta s obzirom da njegovi crno-bijelo-zlatni tonovi ostavljaju poprilično premium dojam, kao što je i Teamgeist kolekcija sličnog izgleda nekoć ostavljala. Agresivna silueta Nemeziz kopački se posebno ističe u ovom paketu.

adidas Nemeziz 1

Puma x KID SUPER King

Puma je stvarno postigla zavidan start u drugom dijelu godine, kolaboracijom s Kid Super brandom. Stvorili su posebnu vintage kolekciju koja predstavlja nogometno nasljeđe brenda, kao i njegovu strast i ljubav prema umjetnosti. Puma King kopačke, pomalo neobičnog izgleda, unijele su drugačiju atmosferu u svijet trenutno ekstravagantnih igrača.

Puma x Kid Super King

adidas Predator "Human Race"

Paul Pogba se stvorio niotkud u najnovijoj generaciji Predator kopački čiji dizajn je snažno inspiriran legendarnim Accelerator kopačkama iz 1998. Muškarac iza ovog preporođenog izdanja je ni manje ni više nego Pharrell Williams, koji je svoju Human Race kolekciju bazirao na umjetničkoj i maštovitoj egzekuciji.

adidas Predator

Nike PhantomVSN "Future DNA"

Nike je zagrijao svoj vremeplov i vratio nas sve u 2013. kada je smrtonosna Hypervoneom silueta prvi put ugledala svjetlo dana. Za “Future DNA” kolekciju su iskoristili zanosni dizajn PhantomVSN modela, a ova kombinacija boja nas uvijek drži na oprezu.

Nike PhantomVSN

adidas Predator Mania "Tormentor"

Godine svjetskog kupa obično donesu nešto posebno po pitanju kopački, a 2002. nije bila iznimka sa Predator Mania “Japan Blue”. Ove ljepotice su se ove godine vratile na obljetnicu 25 godina Predator kopački uz povratak nezaboravnog preklopa na jeziku.

adidas Predator Mania

adidas X Ghosted+ "Precision to Blur"

Postoje samo dvije vrste igrača. Oni koji preferiraju skromne, obično tamne boje, i oni koji si ne mogu pomoći već se uvijek obuju u blještave i sjajne kolekcije. Ovi drugi su sigurno bili jako zadovoljni s “Precision to Blur” paketom i naročito X Ghosted+ kopačkama. Neonski zelena nas nikad ne ostavlja ravnodušnima, baš nikad.

adidas X Ghosted+

Puma Ultra "Speed of Light"

Ultra kopačke su ušle u igru i sve šokirale prije svega par mjeseci. Nakon premijere u originalnom narančastom dizajnu, doživjele su majstorsku fintu u vidu kombinacije boja mirne, plave lagune. Na van brze i žestoke, iznutra smirene i staložene. Ultra ima sve što poželite.

Puma Ultra

Nike Phantom GT "Scorpion"

Elvis Presley vs JXL – A little less conversation. Ako vam to ništa ne znači, onda svakako pogledajte Nikeovu legendarnu ‘The Cage’ reklamu. Svjetski poznati igrači, napušteni brod i filozof u svečanom izdanju - Eric Cantona. Ipak, samo jedan tim može prevladati. Nike se nije zadržao samo na nostalgiji, već vratio vrijeme uz jedinstvene srebrne Phantom GT “Scorpion” kopačke u sjećanje na turnir.

Nike Phantom GT

Nike Mercurial Vapor "Flash Crimson"

Nove i privlačne uz novo izdanje Nike znaka. “Flash Crimson” Mercurial Vapor kopačke nisu samo vizualno privlačne već i jedan od zadnjih dodataka Vapor XIII obitelji. Nova generacija poznatih Mercurial Vapor i Superfly kopački stiže u siječnju i ne možemo ih dočekati. Iščekujete li ih s nestrpljenjem?

Nike Mercurial Vapor

Jakub Jonáš - 11Teamsports