Najbolje golmanske rukavice u 2023.

Ako tražiš najbolje rukavice koje će ti pomoći u najboljim vratarskim potezima, na pravom si mjestu. Vratarima rukavice mogu biti presudne u obranama pa ovdje pažnju posvećujemo nekima od najboljih golmanskih rukavica na tržištu i njihovim značajkama. Razmatramo sve ključne stavke poput hvata, izdržljivosti i udobnosti kako bismo ti pomogli pronaći par koji odgovara tvojim potrebama.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact

uhlsport

Uhlsport golmanske rukavice pružit će ti iskustvo savršenog hvata! Ove su rukavice izrađene od ugodne tkanine i opremeljene patentiranom Supergrip+ lateksnom pjenom koja, iako ne omogućuje najbolji hvat na tržištu, to nadoknađuje pouzdanošću i izdržljivošću. Rukavice su dizajnirane da ti omoguće optimalan hvat i budu udobne za ruke. Klasična lateksna traka oko cijelog zapešća i Velcro čičak-zatvarač čine stavljanje i zatezanje rukavica jednostavnim. Preporučujemo Uhlsport Supergrip+ Speed Contact svima koji traže najbolju kombinaciju hvata, izdržljivosti i udobnosti.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact RC


adidas Predator Pro Hybrid

predator

Svoje vratarske vještine podigni na novu razinu uz adidas! Ove rukavice imaju pletenu gornju stranu s High Definition Grip silikonskim elementima za precizno udaranje lopte, URG 1.0 dlan sa zavojem za palac i dodatni lateks na vršcima prstiju za bolji hvat i savršeno rukovanje loptom. Brani sa stilom i samopouzdanjem uz adidas Predator Pro Hybrid golmanske rukavice.

adidas Predator Pro Hybrid


Puma Future Ultimate NC

puma

Dizajnirane kako bi ugodno pristajale, ove Puma rukavice nude superiornu kontrolu uz 3D pleteni materijal, negativni kroj i ELITE+ DUAL GRIP sloj lateksa na dlanu debljine 4 mm. Također, produljeni elastični dio oko zapešća osigurava ugodno nošenje bez potrebe za zatezanjem. Postani heroj svoje momčadi uz Puma FUTURE Ultimate NC!

Puma FUTURE Ultimate NC


BU1 Light NC

bu1

Brend BU1 stvorili su iskusni vratari, a cilj im je bio stvoriti savršeno vratarsko iskustvo. Rezultat su BU1 Light NC rukavice. Ovo su jedne od najlakših rukavica na tržištu, iznimno su prozračne i osiguravaju sjajan hvat. BU1 rukavice odličan su izbor za sve koji traže pouzdane rukavice po povoljnoj cijeni.

BU1 Light NC


Nadamo se da smo ti pomogli odabrati savršene golmanske rukavice. Ako želiš pregledati još proizvoda, to možeš napraviti na 11teamsports.hr. Sretno i želimo ti puno sjajnih obrana!