End of Season Sale - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima -- days --:--:-- KUPI ODMAH
Ekološki proizvodi

Ekološki proizvodi

22. 4. 2021 1 min. čitanja

Dan planeta Zemlje je savršena prilika da se prisjetimo kako je bitno pravilno se ponašati prema našem planetu, a osim toga, neki su naši proizvodi savršeno proizvedeni u tu svrhu iz potpuno obnovljivih izvora!

22. travnja , slavimo Dan planeta Zemlje, ali nije dovoljno biti dobar prema našem planetu samo ovaj jedan dan! S obzirom na to da je nogomet svjetski fenomen, koji je i uvijek će imati veliki utjecaj na mase, ponosni smo da barem na neki način možemo biti pravi primjer.

Naprimjer dečki iz Britanskog kluba pod nazivom Forest Green Rovers su sjajni! Ovaj klub nema ekologiju samo u svom imenu i grbu. Na njihovom stadionu možete kupiti samo veganske grickalice i napitke, travnjak se odrđava isključivo upotrbom solarne energije, a i svi igrači i zaposlenici također su vegani. Kakav klub, kakav primjer!

No, kako nažalost još ne surađujemo s Roversima, možemo barem istaknuti neke od najvećih svijetskih klubova koji uz adidas i Nike, pokreću promjene! Klubovi oblače svoje zvijezde u dresove koji su u potpunosti načinjeni iz obnovljivih izvora.