End of Season Sale - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima -- days --:--:-- KUPI ODMAH

Adidas izlazi s novim Superlative Pack  izdanjem koje sadrži stilizirane dizajnerske preinake modela Predator, X i Nemeziz. Sada ih sve možete nabaviti u kombinaciji crne, plave, žute i dodatnim poboljšanjima.

adidas Superlative pack

Vjerojatno najekstravagantnija inovacija cijelog Paketa je nadogradnja Predator kopački, preciznije varijanta s čarapom, koja je na stražnjem dijelu sada mnogo viša nego na prednjem dijelu. Osim toga, promjenu čini i tzv. Demonskin sloj. Njegovi gumeni šiljci više nisu posloženi u pravilnu mrežu, već u mnogo luđim uzorcima. Predator kopačke iz Superlative paketa možete jednostavno prepoznati po njihovom novom imenu - Freak (eng. divljak, luđak).

Superlative Pack također uključuje novu dizajnersku varijantu X modela . Od sada je dostupan u zanimljivoj kombinaciji crno-žutog dizajna, što dodatno ističe slojevitu tehnologiju koja ih krasi. Za potplat i čepove adidas je koristio jednostavnu kombinaciju crne i bijele boje.

Kupi

adidas Superlative pack

Posljednji model koji je doživio nadogradnju kao dio Superlative Pack izdanja je Nemeziz, iako se u njegovom slučaju radi samo o promjeni palete boja i neznatnom poboljšanju teksture gornjišta. Kao i u slučaju Predator i X modela nova kombinacija boja za Nemeziz je mješavina crne, plave, žute i bijele. 

Kupi